sykurser

Få hjælp til at realisere dine sydrømme her

Sykurser hos LOF

Jeg tilbyder kurser for begyndere og lettere øvet igennem aftenskolen LOF/Slagelse. Kurserne jeg udbyder er forskellige, og kan enten være kurser der afholdes over flere gange, eller endags workshop.

Derudover afholder vi som Krea Søstrene, workshops med forskellige temaer.

Sammel dit eget hold

Du kan samle et hold med dem du kender, der er plads til 6 på et sy hold. I har mulighed for at vælge om det skal være en dag eller to, om det skal være en tema dag, fx sy en kjole eller nederdel, eller om i hver i sær ønsker hjælp til jeres eget projekt. Niveauet vil være begyndere og lettere øvet.

Sted: Stentegaarden – Krea Søstrene, Frølundevej 107, 4220 Korsør.
Pris per time: 150,00

1:1 session: førstehjælp til dit projekt

Er du gået i stå med dit nuværende projekt og mangler du en ekstra hånd til af få målene på plads, hjælp til at se efter om alt ser godt ud hele vejen rundt eller et helt 3. problem, der gør at der er fare for at dit projekt ender i ØV!-kurven?

Har du en drøm om et projekt du gerne vil i gang med, men du mangler lidt hjælp evt. med materiale valg, målene, eller er i tvivl om du er erfaren nok med at komme i gang?

Så kontakt mig. Sammen kan vi se på dit projekt, så du kan komme videre og ende med et rigtigt godt resultatet. Sted: Stentegaarden – Krea Søstrene, Frølundevej 107, 4220 Korsør.
Pris per time: 150,00

Derudover afholder vi som Krea Søstrene, workshops med forskellige temaer.