Velkommen til min blog

Mit navn er Gitte – jeg er en passioneret syerske, og her på bloggen vil i kunne følge med i, hvad jeg kaster mig ud i af projekter, hvad går godt, hvad går skidt og i kan læse med om mange andre håndarbejdoplevelser, samt kommende projekter.

Jeg syr fordi det giver mig den samme ro som når jeg dyrker mine andre passioner, yoga og Chi-Gong, det er min stress coach.

Jeg syr fordi det gør mig glad i låget af at skabe noget nyt,at se noget blive skabt fra en idé til et færdigt projekt.

Jeg syr fordi jeg simpelthen ikke kan lade være.

Håndarbejde med omtanke

Når man har en hobby der kræver at man benytter en del materiale, tænker jeg en del over mine valg, inden jeg går igang. Når jeg skal vælge materialer til mine projekt, har jeg bl.a. disse krav, det skal opfylde:

  • Materialet skal have de rette miljømærker.
  • Materialet skal være af en så god kvalitet, at det kan holde til lang tids brug, Slow Fashion.
  • Hvis det er tøj til mig selv eller andre, skal det være tilpasset til kropstypen.
  • Hvis jeg har mulighed for det, eller jeg skal “lege” med modeller eller materialer, går jeg efter billigt stof til mine prøvemodeller (ja- det er vigtigt med prøvemodeller, men det er et kapitel for sig selv ). Jeg finder tøj eller stof i genbrugsforretningen, loppemarkeder eller graver ned i bunden af skabet, efter det der ikke længere bliver brugt..
  • Det materiale der er tilovers, må ikke blive smidt ud, det skal kunne bruges til noget andet. Det kommer i også til at høre mere om.

Her på bloggen vil jeg fortælle mere om hvordan jeg vælger materiale, hvordan jeg vælger mine snit, du får mine bedste tips og tricks og du vil være en af de første til at se med, når nye ideer opstår.

Du er velkommen til at skrive til mig på mailadresse gitte.rye@hotmail.com, hvis du har spørgsmål eller hvis du har ønsker til emner.

Skriv en kommentar